Info

 

 

De ‘EMB APP Hi Sense’ is bedoeld voor alle volwassenen (o.a. familie, professionals, vrijwilligers) die betrokken zijn bij mensen met ernstig meervoudige beperkingen. In het bijzonder voor ouders en begeleiders van kinderen en volwassenen met ernstig meervoudige beperkingen.

 

Wat wordt van je verwacht?

Over een periode van 30 dagen krijgen deelnemers dagelijks 4 meerkeuzevragen voorgelegd. Beantwoord deze vragen en controleer of je antwoorden goed of fout zijn. Je kan soms ook meer informatie vinden door op de link te klikken die aan het eind na het controleren van je 4 vragen genoteerd is.

De volgende dag kan je de volgende vragen beantwoorden. Indien je een dag overslaat is dit geen probleem. Echter, als je langer dan 48 uur geen ‘vraagjes van de dag’ hebt beantwoord krijg je een mailbericht toegestuurd om je eraan te herinneren om de vragen (van de dag) te beantwoorden.

Als je een langere tijd geen vragen hebt beantwoord zal je weer opnieuw moeten beginnen.

 

Heel veel succes!

Paula Sterkenburg

psterkenburg@bartimeus.nl 

 

EMB APP HiSense is ontwikkeld door Bartimeus en VU FPP EMGO+ in samenwerking met Kennisplein Vilans met financiele steun door  Fonds NutsOhra 

 

Bekijk ook: kennispleingehandicaptensector.nl/gehandicaptenzorg/meer-eigen-regie-voor-mensen-met-EMB-met-de-Hi-Sense-app 

 


Inloggen >

Registreren voor Begeleiders >

Registreren voor Ouders >